Megszólalt a szakértő: elárulta, van-e köze a lengyel lánynak Madeleine McCannhez

lengyel eltűnés Julia Faustyna Madeleine McCann
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy újabb szakértő szólalt meg azután, hogy egy lengyel nő azt állítja: ő a gyerekként eltűnt Madeleine McCann. Az arcfelismerés szakértője ezt mondta a lányról.

A 2007-ben eltűnt Madeleine McCann ügye még nem zárult le és talán soha nem is fog, hiszen a szülők nem nyugszanak bele abba, hogy gyerekük eltűnt. A keresés évtizedek óta zajlik, nemrég pedig ismét minden figyelem az ügyre irányult, ugyanis egy lengyel lány azt állítja, hogy ő az annak idején eltűnt Madeleine. Most egy arcfelismerő szakértő árulta el, mit gondol a lengyel lány állításáról.

A nő hosszan elemezte a lengyel lány, Julia Faustyna arcvonásait, ezt pedig összevetette Madeleine McCann képeivel. Arra a következtetésre jutott, hogy Julia nem hasonlít eléggé Madeleine McCannre, vagyis nem ő az eltűnt kislány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.