"Ilyen nem fordult elő!" - Teljesen kiakadt Hajdú Péter műsorában Galambos Lajos

Frizbi TV -
Galambos Lajos börtön Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajosnak február 15-én kellett volna megkezdenie a börtönbüntetését, de ez nem történt meg. Később kiderült, hogy Lajcsi halasztást kért, majd az is, hogy komoly egészségi gondjai vannak. Legutóbb a Frizbi című műsorban Hajdú Péterrel beszélgetett, akire egy ponton önmagából kikelve akadt ki.

Bár Galambos Lajosról nemrég kiderült, gyógyíthatatlan betegsége van, ennek ellenére azonban úgy tűnik, nem kap halasztást. Kérelmét elutasították.

Lajcsi nemrég Hajdú Péterrel ült le beszélgetni a Frizbi című műsorban, amelynek teljes tartalma péntek este lesz majd látható. A beszélgetés egy pontján a zenész nagyon kiakadt a műsorvezetőre.

"Milyen bizonyítékok alapján ítéltek el? Volt olyan tanúvallomás, amiben azt állította valaki, hogy Galambos Lajcsi őt megvesztegette, vagy ő tudja, hogy lopott áramot, gázt vagy vizet?"

– fordult Lajcsihoz és ügyvédjéhez Hajdú, akit meglepett a zenész reakciója.

"Ilyen nem fordult elő!" - Teljesen kiakadt Hajdú Péterre Galambos Lajos Frizbi TV

"Nem volt ilyen és nem is lesz ilyen, mert ilyen nem fordult elő! Erről van szó! Pontosan erről van szó! Csak sajnos tőlem ezt senki nem kérdezte meg! Ilyen nem volt és ilyen nem fordult elő! Ezt a kérdést, rajtad kívül senki nem tette fel... Ez a probléma! Ezért tartunk ma itt, mert ez előfordulhat! Nekem az elmúlt hét évben erre ráment az életem, a családom, a magánéletem!

Azzal a kérdéssel kelek és fekszem, hogy hogyan tudom bizonyítani az ártatlanságomat, hogy nem vesztegettem meg senkit, nem loptam áramot, gázt és vizet!

Én vagyok a vízszolgáltató Boldogasszonypusztán. Enyém a vízglóbusz, ami ellátta az egész települést" – mondta teljesen kikelve önmagából Galambos Lajos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.