Galambos Lajos: "Gyógyíthatatlan betegségem van"

Fotó: Csudai Sándor -
betegség Galambos Lajos Lagzi Lajcsi gyógyíthatatlan onkológia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Galambos Lajos péntek reggel Sebestyén Balázsék reggeli rádiós műsorában mondta el, miért nem vonult börtönbe.

Lagzi Lajcsinak szerdán kellett volna bevonulni Kecskemétre, ám ez nem történt meg, halasztást kértek a büntetés letöltésével kapcsolatban. A kérdésre, hogy miért nem osztotta meg ezt korábban, azt mondta, hogy nem ő a jogosult ennek a hírnek a megosztására.

Ahogy a Life.hu is megírta, a trombitás szerdán a Vértesben volt, el akart menekülni a kíváncsi szemek elől.

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Többen bújtatni akartak, a benzinkutas azt mondta nekem: miért nem jön ide Alcsútdobozra, itt el tudna nálam bújni" - mondta Balázséknak. A műsorban megerősítette, beadtak egy igazságügyi orvosszakértői véleményt, amit megvizsgálnak.

"Az is előfordulhat, hogy – mivel onkológiára járok – hogy nem kell bevonulni, de az azt jelentené, hogy annyira rosszul vagyok, hogy nagyobb bajom van annál, mint hogy a börtönben kell élnem a büntetés végéig" - folytatta, azt azonban nem árulta el, milyen betegséggel küzd.

"A betegségem gyógyíthatatlan" - mondta Lajcsi, amit döbbent csend fogadott az adásban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.