Tinilánynak adta ki magát egy férfi a Snapchaten, így hálózott be egy kislányt

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 snob/Shutterstock. No use without permission./Snob -
nemi erőszak gyermekbántalmazás Snapchat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az erőszaktevő férfi egy parkba csalta a gyanútlan gyereket, majd megfenyegette. Azt mondta neki, ha nem fekszik le vele, megöli.

A 23 éves Danny Dinh-t szerencsére már letartóztatták emberrablás, gyermekrablás, nemi erőszak, gyermek súlyos szexuális zaklatása, erőszakos szodómia, gyermeken elkövetett szodómia, kiskorú szexuális kizsákmányolása és kiskorú elcsábítása vádjával - idézi a Crime Online-t a Ripost.

Illusztráció Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 snob/Shutterstock. No use without permission./Snob

A rendőrséget egy 16 éves lány nevelőszülei értesítették, mert feltörték gyermekük Snapchat-fiókját. A lány korábban már találkozott Dinh-nel, aki meggyőzte, hogy szökjön el otthonról, és lakjon nála. A férfi az akkor 15 éves lány telefonját használta, onnan kezelte a közösségi médiafiókjait. Később elhagyta Dinh-t. A férfi most feltörte a lány fiókját, és a nevében hálózott be más gyerekeket, a megerőszakolt 13 éves kislányt is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.