Elítélték a pilismaróti Grincset, aki pólóját széttépve, félmeztelenül őrjöngött egy boltban - Videó

őrjöngés ügyészség rendőrség Grincs félmeztelen részeg elítélt bíróság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A büntetett előéletű férfi még 2021 decemberében őrjöngött egy pilismaróti boltban.

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádirata alapján az Esztergomi Járásbíróság 1 év, végrehajtásában 2 évre felfüggesztett fogházbüntetést szabott ki azzal a büntetett előéletű férfival szemben, aki a pilismaróti üzletben részegen összetörte a kávéautomatát. A bíróság arra kötelezte a férfit, hogy térítse meg az okozott károkat, valamint egy évre eltiltották a járművezetéstől. A büntetővégzés jogerős, azt az ügyész is tudomásul vette.

A férfi a pilismaróti boltban ittas állapotban hangoskodott, dobálta a ruháit és a nála lévő fenyőfát, a pólóját letépte magáról, félmeztelenre vetkőzött, miközben a bolti eladókkal, és vásárlókkal üvöltözött.

Ezután a boltban lévő kávéautomata kezelőfelületébe ököllel többször beleütött, emiatt az betörött úgy, hogy az elkövető az öklét alig tudta onnan kihúzni. Mindemellett nem sokkal korábban egy hatósági jelzés nélküli személygépkocsit is vezetett ittasan Esztergomban, amelyben utast is szállított -írja a Kemma.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.