Maga vette videóra, hogy bántalmazza a gyermekeit - 15 évet kaphat a vágsellyei anya

Forrás: Dreamstime -
horror videó család gyermekbántalmazás anya Vágsellye
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vádat emeltek a vágsellyei anya ellen, aki verbálisan és fizikailag is bántalmazta a gyerekeit, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli őket. 

A gyerekeit bántalmazó nőről tavaly júliusban jelentek meg sokkoló videók a közösségi hálón: a felvételeken a gyerekeivel szélsőségesen durván beszél, és azzal fenyegetőzik, hogy megöli őket.

igazságszolgáltatás Forrás: Dreamstime

A nő korábban egy anyafórumon arról írt, hogy egyik gyerekét nem tudja szeretni, sajnálja, hogy megszülte őt, saját magáról pedig azt vallotta, hogy nem érdemli meg az életet, sem azt, hogy gyerekei legyenek, a pokolban kellene elégnie. A social médiában próbált segítséget kérni, és szakember segítségét is kérte, sőt, tavaly májusban egy krízisközpontban is megjelent.

Miután a maga készítette videók kikerültek a közösségi médiába, az anyát előzetes letartóztatásba helyezték, a gyanú szerint közeli hozzátartozó kínzása miatt.

A nő ellen a nyomozás lezárása után vádat emeltek, gyermekei állami gondozásba kerültek. Az anya a jövő héten bíróság elé áll, ahol akár 15 év szabadságvesztésre is ítélhetik - írja a Parameter.sk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.