Egy férfi Szűz Mária szobrot lopott a terézvárosi templomból - videón a tolvaj

dreamstime -
Terézváros tolvaj Szűz Mária videó lopás szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Besétált a templomba, nézegette egy darabig a szobrot, majd a hóna al kapta és kisétált vele. A térfigyelőkamerák és a templom kamerája felvette az esetet: a rendőrség a lakosság segítségét kéri a tolvaj azonosításában. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/501/2023. bűnügyi számon lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki 2023. március 7-én 9 óra körül egy VI. kerületi templomból fából faragott Szűz Mária szobrot lopott.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon - írja a police.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.