Adománygyűjtést indított a magát Madeleine McCann-nek valló lengyel nő

Youtube -
adomány Julia Wendell Madeleine McCann
A lengyel Julia Wendellre az egész világ felfigyelt, amikor azt állította magáról, hogy ő a 2007-ben eltűnt kislány, Madeleine McCann. Julia most az Instagramján linkelt adománygyűjtést indított el.

Néhány nappal ezelőtt végre kiderült, hogy igazat mondott-e a magát Madeleine McCann valló lengyel nő. Julia Wendell három DNS-tesztnek és egy genetikai tesztnek is alávetette magát, hogy igazolja, ő a portugáliai Praia da Luz üdülőhelyről 2007-ben eltűnt kislány, Madeleine McCann. A genetikai teszt szerint Julia száz százalékban lengyel származású.

Julia Wendell nemrég Instagram-oldalán indított adománygyűjtést.

Adománygyűjtést indított a magát Madeleine McCann valló lengyel nő Youtube

"Szégyellem, hogy ilyen segítséget kérek tőletek, de találnom kell egy jó ügyvédet, terapeutát. Tényleg szükségem van a segítségetekre, de ha nem akartok segíteni, megértem. Azért hoztam létre ezt az adománygyűjtést, mert sok kedves ember írta nekem, hogy ezt kellene tennem, mert ez egy lehetőség számomra, hogy kifizessem az ügyvédet és a terápiát. Köszönöm, és kérem, ne legyetek udvariatlanok, én mindig is elutasítottam a pénz elfogadását, de tudom, hogy sokan szeretnének segíteni nekem"

- írta a közösségi oldalán.

Wendell az adománygyűjtő oldalán azt is állította, hogy „kényszerítették" az Egyesült Államokba való utazásra, és most segítségre van szüksége otthon - írja a Daily Star.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.