Mégsem vállalja a felelősséget a pécsi tüzért a férfi, aki miatt leégett a Mecsek fél oldala tavaly nyáron

Forrás: Anadolu Agency via AFP/2020 Anadolu Agency/Alaattin Dogru -
felelősség Mecsek tűz vallomás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszavonta vallomását, már nem vállalja a felelősséget a férfi, aki tavaly nyáron azt állította, hogy ő okozta a pusztító tüzet Pécs közelében, a Mecsek oldalán.

Tavaly augusztusban hétvégi házak is lángra kaptak egy nagy kiterjedésű bozóttűzben Pécs nyugati külvárosában, a Mecsekoldalban. A tragédia után este a rendőrség ismeretlen személy ellen indított nyomozást, gondatlanságból elkövetett közveszélyokozás miatt. Akkor a gyanúsított férfit előállították, aki a Facebookon maga vallotta be, hogy véletlenül ő okozta a tüzet.

Azóta kiderült, hogy a férfi meggondolta magát és mégsem vállalja a felelősséget.

Mégsem vállalja a felelősséget a pécsi tüzért a férfi, aki miatt leégett a Mecsek fél oldala tavaly nyáron Forrás: Anadolu Agency via AFP/2020 Anadolu Agency/Alaattin Dogru

"Ez kérem elkeserítő, hogy valaki ekkora bunkó tud lenni... hogy ekkora mocsok, ezt nem is tudom elképzelni. Emberileg is, meg mindenhogy, hogy aki ekkora károkat okozott és ilyen szörnyű helyzetbe hozta a környéket, most így beszél"

- mondta az ATV híradónak felháborodva az egyik helyi lakos, Enisz Ernő.

A rendőrség egyelőre nem erősítette meg a hírt: annyit elárultak, hogy a gyanúsított személye nem változott az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.