Még mindig nem jön a tavasz: csapadékos, szeles idő várható

eső csapadék időjárás előrejelzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
  Úgy tűnik, hogy az elkövetkezendő napokban sem fogja az áprilisi időjárás a tavaszias oldalát megmutatni, továbbra is hűvös, szeles, csapadékos időre számíthatunk.

Csütörtök

Nyugat felől fokozatosan beborul az ég, és a Dunántúlon egyre többfelé várható eső, zápor. Kiadós mennyiségű eső is eshet. Nyugaton az északnyugati, máshol a délkeleti szél erősödhet meg. A csapadékos Nyugat-Dunántúlon 9-14, máshol 15-20 fok között alakul a hőmérséklet.

Péntek

Dél, délnyugat felől már sokfelé alakul ki eső, zápor, néhol zivatar. Délután dél felől csökken a felhőzet, előbukkanhat a nap. Nyugaton az északnyugati, máshol a déli szél erősödhet meg. Zivatarok környezetében viharos széllökések lesznek. Keleten 20, nyugaton 10 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szombat

A pár órás napsütés mellett délnyugat felől gyakran erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet, és több helyen fordulhat elő zápor, zivatar. A déli szél élénk marad. 6 és 16 fok között változik a csúcsérték.

Vasárnap

Délen, délnyugaton erősen felhős lesz az ég, és itt szórványosan lehet zápor. Az ország északi, északkeleti felén ugyanakkor többórás napsütés valószínű. 12-19 fok várható - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.