"Ezzel a gyötrő kínnal egyáltalán lehet-e még tovább létezni" - így búcsúzott felesége a holtan talált Istvántól

Forrás: Shutterstock -
halál búcsú feleség keresés István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pénteken hajnalban indult el dorogi otthonából a családapa: szerettei akkor látták őt utoljára. Nagy erőkkel zajlott a keresése, de már csak a holttestét találták meg. Felesége szívszorító szavakkal búcsúzott.

Holtan találták meg Istvánt, azt a családapát, akit pénteken láttak utoljára élve a szerettei. Hajnalban dorogi otthonából indult el, hogy vonattal a Nyugati pályaudvarra érkezzen, de ott már nem szállt le. Nagy erőkkel keresték a férfit, azonban már csak a holttestét találták meg. Felesége megköszönte a mentésben résztvevőknek a munkájukat, és szívszorító szavakkal búcsúzott néhai férjétől.

Forrás: Shutterstock

"Minden önkéntesnek és a mentőcsapatoknak hálásan köszönöm azt az összefogást és segítséget, amit önzetlenül nyújtottak. A családomnak pedig azt, hogy mellettem vannak és támogatnak az életem legnehezebb és legpokolibb óráiban. Nem tudom, hogy ezen valaha majd túl tudok-e lépni vagy megnyugodni, és azt sem, hogy ezzel a gyötrő kínnal egyáltalán lehet-e még tovább létezni, de az biztos, hogy Isti a szívem és lelkem minden szeretetét magával vitte.

Csak a szerelmünk emlékeibe kapaszkodom, és a gyönyörű, okos fiainkba, hogy ezt valahogy túl tudjam élni. Kérem szépen, senki ne keressen, mert nincs annyi erőm sem, hogy felfogjam és szembenézzek azzal, hogy ez a valóság és nem egy rémálom" - idézi a nő sorait a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.