Heim Pál Gyermekkórház kislány baleset húsdaráló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő fotót tett közzé a Heim Pál Gyermekkórház arról a kislányról, akinek vasárnap délután húsdarálóba szorult az egyik keze.

A Heim Pál Gyermekkórház vasárnap tett közzé a hivatalos oldalán egy fotót, melyen egy mindössze kétéves kislány keze látható, ami beleszorult egy elektromos húsdarálóba.

A gyors műtétet a kórház két kézsebésze, Dr. Wéber Gabriella és Dr. Füle István hajtották végre, a beavatkozás végén pedig sikerült helyreállítani a szövetek keringését, fertőzés jeleit pedig szerencsére nem észlelték, ezért mindenki abban bízik, hogy a kislány keze teljesen helyrejön majd.

A Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet napjainkban Európa egyik legnagyobb önálló gyermekkórháza, ahol évente közel 2 millió beavatkozást végeznek, a kórház főigazgató főorvosa, Dr. Nagy Anikó köszönetet mondott munkatársainak a profi munkáért, mellyel esélyt adtak egy gyereknek a teljes életre - írja a Tények.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.