Madárral ütközött egy utasszállító repülőgép: kigyulladt a hajtómű

ütközés kigyulladt madár hajtómű repülőgép
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Madárral ütközött a Flydubai Katmanduból induló repülőgépe felszállás közben, de a kigyulladt hajtómű ellenére folytani tudta útját Dubajba - közölte hétfőn az emírségekbeli légitársaság.

A Flydubai egyik szóvivője szerint a gép az ilyen helyzetekben elvégzendő "rutineljárást követően" folytatni tudja útját és helyi idő szerint keddre virradóra várják Dubajban.

Dzsagannath Nirúla, a nepáli polgári légiközlekedési hatóság szóvivőjének tájékoztatása szerint a 167 utast szállító Boeing 737-800 típusú repülőgép hajtóművében keletkezett tüzet sikerült elhárítani.
"A Flydubai FZ 576-es járata Katmanduból Dubajba induló járatán most már minden rendben van, és a repülési tervnek megfelelően halad célállomására, Dubajba" - olvasható a nepáli hatóság Twitter-üzenetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.