Omladozik Szilágyi István egykori otthona - 3 éve végezte ki kegyetlenül a saját fia a színészt

Fotó: Koncz Márton - Origo -
megölte ingatlan Szilágyi István fia Szilágyi István halála Szilágyi István (színész)
Már három év eltelt azóta, hogy Szilágyi István egy kalapáccsaal agyonverte a saját fia. Halála után nem sokkal felesége is elhunyt. Egykori otthonuk üresen áll. 

Sokan szerették a színészt, Lópici Gáspár megformálója sok gyereket megnevettetett. Nem úgy a fia, Péter, aki fiatal kora óta mentális problémákkal küzdött, a drogok és az alkohol rabjaként élt és rendszeresen voltak agresszív megnyilvánulásai, apja felé is.

Szilágyi István temetése a Kozma utcai Új Köztemetőben 2020.05.22-én Fotó: Koncz Márton - Origo

Aznap, 2020 anyák napján ennek az agressziónak lett áldozata az akkor 83 éves színész, akit fia egy kalapáccsal vert halálra.

Férje halála után 8 hónappal Szilágyi szeretett felesége, Jolán is elhunyt, s mivel fiuk, Péter élete végéig börtönben lesz édesapja meggyilkolásáért, egykori közös otthonuk, a rákosligeti ház azóta üresen tátong, omladozik. Azaz nem egészen üresen...

Az utóbbi legalább egy évben ugyanis, a szomszédok szerint beköltöztek a patkányok és a hajléktalanok. A környéken élők számtalanszor tettek bejelentést közegészségügyi veszély miatt. Éjszakánként a szomszédok nem mernek elsétálni a ház előtt, inkább átmennek a túloldalra, mert szerintük az összeroskadni készülő épületet sötét energiák lengik be - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.