Másfél hónapja veszett nyoma a mentális betegségben szenvedő sportolónak

rendőrség eltűnés sportoló kórház
Március 19-én látták utoljára a 22 éves norvég biatlonost a szülei. Elmondásuk szerint az eltűnése előtt segítséget kért egy kórházban, de onnan elküldték. Azóta nem látta senki. 

Eivind Sporalandot március óta keresik a szülei, utoljára március 19-én látták. Nagyon aggódnak érte, fiúk ugyanis mentális betegségben szenved.

"Mentálisan megbetegedett. Nyíltan beszélt a barátaival és a családjával mindarról, amik az eltűnése előtt gondot okoztak neki. Addig egy egészséges fiatalember volt, hirtelen és súlyosan érte a betegség"

mondták róla a szülei egy norvég tévéműsorban.

Az eltűnése előtt kórházban kért segítséget, de a szülők szerint onnan elküldték a fiút. Április közepén megtalálták a mobiltelefonját, de a hatóság szerint a készülék adatainak kiértékelése bonyolult és időigényes folyamat. A szülők bíznak abban, hogy hamarosan újra magukhoz ölelhetik a fiukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.