Egy hamvakkal teli urnát találtak egy német vasútállomáson: az elhunytat Magyarországon hamvasztották el

Forrás: Shutterstock -
vasútállomás hamvak urna Németország
A regensburgi főpályaudvaron az urnát egy vasutas találta meg: egyelőre annyit lehet tudni, hogy az elhunyt tavaly júliusban halt meg, a hamvasztást pedig Magyarországon végezték.

47 napon keresztül állt egy hamuval teli urna a regensburgi főpályaudvar egyik csomagmegőrző szekrényében. Az urnát végül egy vasutas találta meg hétfőn, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

Azt még nem tudni, ki hagyta a szekrényben az urnát, azt viszont sikerült kideríteni, hogy az elhunytat egy magyarországi krematóriumban hamvasztották el - írta meg az RTL.

Egy hamvakkal teli urnát találtak egy német vasútállomáson: az elhunytat Magyarországon hamvasztották el Forrás: Shutterstock

További információk szerint az elhunytat tavaly augusztusban hamvasztották el. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.