Kamion és busz ütközött - legalább 26-an haltak meg a balesetben

dreamstime -
halálos áldozat kamion baleset Mexikó busz
Legalább 26-an meghaltak abban a balesetben, melyben egy személyszállító kisbusz és egy kamion ütközött össze Mexikó északi részén, az autópályán. A tragédia helyi idő szerint vasárnap történt.

A busz és a kamion pótkocsija kigyulladt: a jelenlegi 26-ról továbbiakka emelkedhet az áldozatok száma, Tamaulipas állam ügyészsége és rendőrsége szerint.

dreamstime

A kamion a hatóságok kiérkezésekor nem volt a helyszínen, feltételezések szerint a pótkocsiról a sofőr lekapcsolta a nyerges vontatót, és elmenekült. A baleset Ciudad Victoria, Tamaulipas állam fővárosa közelében történt, okait még vizsgálják.

A helyi média jelentései szerint egy nagyobb kiránduló család is a buszon volt, ők is az áldozatok között lehetnek, ám a hatóságok ezt az információt nem erősítették meg.

Korábban Mexikóban a sok halálos áldozattal járó közúti balesetekért a túlterhelt járműveket használó embercsempészeket okolták - írja a Ripost.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.