17 éves fiú halt meg a XIV. kerületi HÉV-balesetben

Forrás: Olvasói fotó -
Karambol tinédzser XIV. kerület rákosfalva tragédia meghalt halálos baleset HÉV-baleset HÉV
HÉV és autó ütközött vasárnap délután Budapest XIV. kerületében, az Örs vezér tér közelében, a Kerepesi út és a Szentmihályi út kereszteződésénél.. A HÉV az ütközés után még métereken át tolta maga előtt a személygépocsit, melyet egy középkorú férfi vezetett, mögötte ült a fia, az anyósülésen pedig annak barátja, egy 17 éves fiú, Tibor utazott. 

Az anyósülésen utazó tinédzser szörnyethalt a balesetben. A gyöngyöspatai sofőr és fia életéért jelenleg is az intenzív osztályon küzdenek az orvosok - írja a Ripost.

Folyik a mentés a XIV. kerületi baleset helyszínén Forrás: Olvasói fotó

Az Országos Mentőszolgálat az esettel kapcsolatban azt mondta:

"A helyszínre több mentőegységet riasztottunk. A baleset következtében hárman megsérültek. Egy fiatal férfit és egy középkorú férfit súlyos sérülésekkel szállítottak ellátást követően bajtársaink kórházba. Egy fiatal férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét sajnos nem lehetett megmenteni."

A Katasztrófavédelem közétette a mentésről készült videót, melyen jól látszanak a szörnyű tragédia körülményei.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.