Végre véget érhet a várakozásunk: péntektől már ilyen időre számíthatunk

Forrás: Thinkstock -
meleg hétvége időjárás
Úgy tűnik, végre véget ér a borongós, hűvösebb idő: hétvégén elkezdődik a nyár. 

Péntek
Reggelig északnyugaton még előfordul gyenge eső, majd napközben kelet felől mindenütt csökken a felhőzet, és egyre nagyobb területen süt ki a nap. Délután elszórtan fordul elő zápor, vagy zivatar. Erősödik a nappali felmelegedés is: délután már 22 fok körül alakul a hőmérséklet.
Szombat
Sok napsütésre, több helyen már kora nyárias időre számíthatunk. Délután zápor, zivatar előfordulhat. Az északkeleti szél megélénkül. Tovább melegszik az idő: délután már 22-27 fok lesz.

Véget érhet a szürkeség Forrás: Thinkstock


Vasárnap
Többórás napsütés várható, délután gomolyfelhő-képződéssel. Főleg délnyugaton és északkeleten fordul elő zápor, zivatar. Az északkeleti szél élénk marad. 24-25 fok valószínű.
Hétfő és kedd
Továbbra is sok napsütésre van kilátás, lokálisan előfordulhat mindkét nap zápor, vagy zivatar. Marad a 24-25 fok körüli kora nyárias idő - írja a Köpönyeg.hu.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.