Két gyermek lett árva, miután a szüleik meghaltak a tartálykocsi-balesetben Miskolcon: a nagyszülők nevelhetik fel a kicsiket

Forrás: boon.hu -
gyermekek baleset Miskolc tartálykocsi
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, két ember életét vesztette a szombat délután Miskolcnál történt balesetben, miután személyautójuk egy tartálykocsival ütközött. A fiatal pár halála után egy kétéves kislány és ötéves kisfiú lett árva. 

Frontálisan ütközött a tartálykocsi és a személyautó Miskolc közelében, az M30-as autópályát és a 26-os főutat összekötő 306-os főúton. A autóban egy fiatal házaspár ült, akik a helyszínen azonnal életüket vesztették. Haláluk után két kisgyermek lett árva.

baleset miskolc tartalykocsi autó Forrás: boon.hu

"Ez szombaton délután történt, de vasárnap reggeltől itt az egész falu gyászol. Itt vasárnap meg volt halva a falu, ez nagyon nagy tragédia"

- mondta egy tardonai lakos, aki szerint mindenki sokkhatás alatt van a történtek óta.

A tragédia óta a picikre a nagyszülők vigyáznak, és valószínűleg ők is nevelik majd fel a gyerekeket - olvasható az RTL Híradó oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.