Holttestet találtak Újszegeden: három gyanúsítottat vettek őrizetbe

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Bockwoldt -
holttest rendőrség gyanúsítottak Újszeged
Három gyanúsítottat vettek őrizetbe a vasárnap Szegeden történt haláleset miatt - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján.

A szegedi járőrök vasárnap délután egy holttestet találtak Újszegeden. Az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja.

Az éjszaka folyamán a nyomozók három helybéli gyanúsítottat hallgattak ki, az eljárás az őrizetbe vételük mellett folyik. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatásukat. A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálják a történteket.

Holttestet találtak Újszegeden: három gyanúsítottat vettek őrizetbe Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Daniel Bockwoldt

A bűncselekmény Újszegeden, a Csanádi utca végén, az egykori vasútállomás közelében, egy fás, erős területen történt. A telket a holttest felfedezését követően szalagokkal zárták körbe a rendőrök, a tetthely fölé a vasárnap délutáni szemerkélő esőben sátrat emeltek, ahol fehér kezeslábasba öltözött helyszínelők dolgoztak. A sátor közelébe egy generátort is telepítettek, mert a helyszíni szemle az éjszakába nyúlt - tapasztalta az MTI tudósítója.

A közelben lakók szerint a mintegy egyhektárnyi terület közepén lévő facsoportoknál hajléktalanok laktak, akik között gyakoriak voltak a durva szóváltások.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.