Kislányt zaklatott és szexelni hívott egy apácát egy férfi Budaörsön

Forrás: Shutterstock -
bűnügy erőszak vádemelés Budaörs
Vádat emelt a Budaörsi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki előbb egy apácának, később egy kislánynak tett szexuális ajánlatot.

A Pest Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a férfi egy ház külső felújításán dolgozott tavaly május végén, amikor felfigyelt egy apácára, aki elsétált a ház előtt az utcán. A férfi azzal szólította le az apácát, hogy már máskor is látta a ház előtt elhaladni, és ezért be szeretne mutatkozni neki.

Illusztráció. Forrás: Shutterstock

Ezt követően a férfi megdicsérte az apácát, hogy milyen szép és fiatal. Mikor az apáca az utcán tovább szeretett volna menni, akkor a férfi elé állt, és felajánlotta az apácának, hogy szexuális cselekmény végzése céljából menjen be vele az épülő házba. A férfi kijelentéseit hallva az apáca elsietett a helyszínről, de az eset miatt ekkor nem fordult a hatóságokhoz.

Fél évvel később a férfi ugyanazon a házon dolgozott, amikor arra sétált egy kislány. Mivel a kislánynak már korábban is megtetszett a ház új, különleges színű külső festése, ezért odament a férfihoz, hogy megmondja neki ezt. A férfi az őt megszólító kislánytól ekkor megkérdezte, hogy hány éves. Amikor a kislány elárulta neki korát, a férfi megkérdezte, hogy lenne-e a barátnője, majd szexuális ajánlatot tett a kislánynak.

A kislány ezt hallva el akart távozni, azonban a férfi megragadta a karját. A gyerek szerencsére ki tudta szabadítani a kezét a férfi szorításából, és el tudott menekülni a helyszínről. A budaörsi rendőrök azonosították és elfogták a férfit. A Budaörsi Járási Ügyészség eredménytelen rábírással elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt állítja bíróság elé.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.