Opitz Barbi beszámolt a megtámadásáról: "Olyanokat mondtak, hogy elvágják a torkunkat"

Forrás: Opitz Barbi/Instagram -
támadás Opitz Barbi
Opitz Barbi és barátja beszámolt a megtámadásuk részleteiről.

Opitz Barbi és barátja, Greg megrázó támadás áldozatai voltak egy bevásárlóközpontban. A két fiatal vásárolni és beszélgetni szeretett volna, ehelyett azonban menekülniük kellett a rájuk támadó társaság elől. Elkapták Barbi haját és tépni kezdték, ők pedig egy cipőboltba rohantak segítségért.

"Pár percre eltűntek, aztán mondta a Greg, hogy figyelj, jönnek megint, és akkor már dupla annyian voltak. Bemenekültünk egy cipőüzletbe, és ott a biztonsági őrök segítettek" - árulta el a Reggeliben Barbi.

Opitz Barbi Forrás: Opitz Barbi/Instagram

"Olyanokat mondtak, hogy elvágják a torkunkat, minden bejáratnál ott lesznek és nem fogunk innen élve kijutni. De a legdurvább, ami történt, egy enyhe dulakodás volt. Mikor a Barbit ketten megtámadták, akkor egy mozdulattal leválasztottam róla a támadókat, de nem volt verekedés" - tette hozzá Greg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.