Szabó Franciska elmenekült a párjától: "Rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek"

Forrás: Instagram -
testépítő drogos Szabó Franciska
Az Exatlon egykori versenyzője, Szabó Franciska a poklok poklát élte át amerikai párja mellett: el kellett menekülnie tőle.

Szabó Franciska amerikai pályafutása beindult, ráadásul a szerelem is rátalált. Azt hitte, a testépítő Dominik az igazi számára, de kapcsolatuk rémálommá vált. Az Exatlon egykori versenyzője végül elmenekült a férfitól.

"Igen, otthagytam! Minden azután változott meg, miután összeköltöztünk és otthagytuk Las Vegast. Egymás után derültek ki dolgok róla, azt sem tudom, hol kezdjem. De összefoglalva, az új helyen elég hamar rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek! Addig szépen eljátszotta a hősszerelmest, de ott már az is kiderült, hogy nekem anyagilag is nagyon sokba kerül ez a kapcsolat... Onnantól már éreztem, hogy arra megy az egész, hogy lehúzzon, az egész költözést, a három havi kauciót a házra, mindent egyedül fizettem, jelenleg 30 ezer dollár mínuszban vagyok. Amit a befektetett kőkemény munkával megkerestem, el is ment" - számolt be a Borsnak Franciska.

Szabó Franciska elmenekült a párjától Forrás: Instagram

"Úgy volt, hogy összeházasodunk, vett is egy jegygyűrűt, cserébe, hogy én kifizetem a költözést... Persze a gyűrűt végül sosem kaptam meg. Kérdeztem, hogy akkor most mi van, intézzük a papírt, hogy minél gyorsabban meglegyen az állampolgárság? Azt válaszolta, hogy még nem, előbb tegyem rendbe magam lelkileg, mert most kezdenek előjönni a gyermekkori traumáim... Mondom, szociopata, mert olyan ügyesen belém beszélte, hogy elmentem pszichológushoz, akivel végül a sok beszélgetés közben rájöttünk ketten, hogy nem velem, hanem vele van a baj. Aztán egymás után derültek ki dolgok róla, például, hogy már korábban is voltak drogproblémái, csak nekem nem mondta. De otthon találtam tudatmódosító szereket, amiket azért használt, hogy feldobódjon... Végül elmenekültem ebből az egészből, otthagytam" - árulta el. Franciskát az exe nem hagyta nyugton.

"Jöttek a fenyegetések, felváltva sírással, de nem hagytam magam becsapni, már nem! Jobb most egyedül. Persze senki ne értse félre, ebben az egészben nem csak őt hibáztatom, én is hibás vagyok. De végre vége, nem zavar, hogy egyedül vagyok, most jó darabig biztos nem lesz férfi az életemben, eddig mind csak kihasznált" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.