Ungár Anikó és az édesapja évekig nem beszéltek egymással: ezt az egy dolgot bánta meg az életében

Forrás: Bársony Klinika, Facebook/Ungár Anikó -
bűvész apa Ungár Anikó
Ungár Anikó nem váletlenül választotta a bűvészetet: édesapja is ezzel foglalkozott.

Ungár Anikó édesapja is bűvész volt, és nagyon szerette volna, hogy a lánya is ezt a pályát válassza. Azonban Anikó úgy döntött, hogy mással akar foglalkozni: divattervező lesz. Ez komoly törést okozott a kapcsolatukban, 4 év mosolyszünet volt köztük emiatt. Csak Ungár Anikó édesanyján keresztül kommunikáltak egymással.

Ungár Anikó évekig nem beszélt az édesapjával Forrás: Bársony Klinika, Facebook/Ungár Anikó

"Azzal, hogy nem beszélt velem, demonstrálta annak a súlyát, hogy mennyit ér az, amit én elengedek, amit én nem akarok csinálni, mert nekünk egy nagyon jó kapcsolatunk volt. Tehát azt vette el tőlem, ami lényegében fájt" - árulta el Ungár Anikó Kadarkai Endrének a Nemek igenje című műsorban. "Mindig azt szoktam mondani, hogy én az életben soha nem bánok meg semmilyen lépésemet, ez az egyetlenegy, amit, ha visszahozhatnék, mindent megadnék érte: hogy még azt a 4 évet bepótolva beszéljünk" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.