Eső, zápor, zivatar: minden napra jut csapadék a jövő héten

Forrás: Thinkstock -
csapadék időjárás
Esős, viharos napok jönnek. 

Vasárnap

A sok napsütés mellett nyugat felől megnövekszik a felhőzet, és a Dunántúlon elszórtan záporeső is kialakulhat. A keleties szél megélénkül. 24-25 fok körül alakul a hőmérséklet.

Hétfő

A kezdeti napsütés után délnyugat felől egyre több felhő érkezik, és eleinte csak nyugaton, késő estétől egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. A délkeleti, déli szél élénk lesz. 26 fok körüli értékeket mérhetünk.

Forrás: Thinkstock

Kedd

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és több hullámban várható eső, zápor, zivatar. Több helyen felhőszakadás is lehet kiadós mennyiségű csapadékkal. 20-27 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Szerda

A párás hajnalt követően délelőtt változóan felhős lesz az ég, majd délután ismét magasra törnek a gomolyok, és több helyen törhet ki zivatar. 24-25 fok körül valószínű a maximum.

Csütörtök

Többórás napsütésre van kilátás, és már csak néhol fordulhat elő zápor, zivatar. Marad a mérsékelten meleg idő 25 fok körüli csúcsértékkel - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.