Rosszullét miatt kényszerleszállást hajtott végre a Turkish Airlines egyik járata Ferihegyen, meghalt egy 11 éves gyerek

Forrás: AFP/NurPhoto/Nicolas Economou -
halál járat Budapesten gyermek Turkish Airlines
Egy 11 éves gyermek eszméletvesztése miatt Budapesten szakította meg útját vasárnap délelőtt a Turkish Airlines Isztambulból New Yorkba tartó járata - erősítette meg az MTI információját a Budapest Airport.

A tájékoztatás szerint a TK003 járaton utazó gyermekhez a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren működő egészségügyi szolgálat, az Airport Medical Service (AMS) munkatársait riasztották.

Rosszullét miatt kényszerleszállást hajtott végre a Turkish Airlines egyik járata Ferihegyen, meghalt egy 11 éves gyerek Forrás: AFP/NurPhoto/Nicolas Economou

A szakemberek folytatták a gyermek újraélesztését, de a gyors és szakszerű beavatkozás ellenére nem sikerült megmenteni az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.