"Sokszor elmentem a falig" - Lakatos Márk bevallotta, hogy 20 éven át kábítószerezett

Forrás: VIASAT3/Haas Róbert -
Lakatos Márk elterelés kábítószer
Lakatos Márk őszintén beszélt arról, hogy hosszú ideig használt kábítószereket, és azt is, milyen esemény vezetett oda, hogy felhagyjon a drogokkal. 

Lakatos Márk Kadarkai Endre műsorában vallott arról az időszakáról, amikor drogokat fogyasztott. "Az ember úgy gondolja, hogy ezt azért csinálja, merthogy ez egy felhőtlen szórakozás, ami kinyitja az ember tudatát. De közben alapvetően ez azért is kell, mert valaminek a pótszere, a pótcselekvése" - árulta el Márk, aki bevallotta, húsz éven át használt kábítószereket, majd olyan tüneteket kezdett el produkálni, amiktől megijedt. Ekkor alakult ki a pánikbetegsége.

Lakatos Márk egykor fogyasztott kábítószert Forrás: VIASAT3/Haas Róbert

"Az ember tesztelgeti, próbálgatja magát, meddig lehet elmenni. Sokszor elmentem a falig. Voltak vicces, tragikus és tragikomikus jelenetek is ebből kifolyólag" - tette hozzá, majd elmondta, végül eljött az a pont is, amikor fel kellett hagynia ezekkel a szerekkel. "Érdekes módon nem a drogfogyasztásban kellett nekem segítséget kérni. Amikor azt gondoltam, ez nekem nem jó, akkor egyik pillanatról a másikra abbahagytam. Mindez egy megrázó élményhez kötődik. De nem egy drogelvonó terápiára kellett elmennem, hanem egészen egyszerűen kaptam egy olyan pofont az élettől, amire azt mondtam, ez így nekem már nem éri meg" – mondta; ugyan részletekbe nem bocsátkozott, de azt hozzátette, hogy bonyolult volt az ügy. Majdnem bíróságra kellett járnia, végül csak elterelés lett a dologból, ezek után felhagyott a drogozással. "Onnantól kezdve jött a terápia. Pont az az ember, akihez az elterelésre elmentem, mondta azt, hogy egyébként tök jó, hogy ez így elsimult, de nem akarok-e foglalkozni azokkal a kérdésekkel, hogy miért jutottam el idáig" - mondta az Élni jó című műsorban Márk, melyből a Story idézett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.