Félreértéseket, haragot is szülhet a Messenger hibája

Forrás: Shutterstock -
applikáció probléma Messenger státusz félreértés
Új hibát észleltek a felhasználók a Messenger applikációban. Sokaknál, miközben alszanak vagy legalábbis nem használják az alkalmazást, státuszuk elérhetőt mutat. Gyakran az elérhető állapot megjelenítésének kikapcsolása, de még az internetről lejelentkezés sem oldja meg a problémát, ami esetleges félreértésekhez vezethet. Hiszen miért nem válaszolunk egy üzenetre, ha elérhetőek vagyunk? 

„Miért jelzi azt a Messengerem két napja, hogy nonstop aktív vagyok?" - szúrta ki a kérdést a Pesten Hallottam Facebook csoportban a Ripost. „Hajnali kettőkor is, és reggel 6-kor is, amikor pontosan tudom, hogy nem voltam aktív. Nincs ismeretlen bejelentkezés, nincs ismeretlen eszköz, egyszerűen nonstop aktív vagyok. Újraindítottam, töröltem, felfüggesztettem, de semmi. A wifit is kikapcsoltam egy órára, de a helyzet változatlan maradt. Mi történik?" - kérdezte a felhasználó.

Nem kell kétségbe esni, ha nem kapunk választ az üzenetünkre, lehet, hogy a Messenger szórakozik velünk. Forrás: Shutterstock

Vannak, akik legyintenek a jelenségre, másik szerint magánéleti gondokat is szülhet a hiba, ugyanis többen szembesültek azzal a kérdéssel, miért nem válaszolnak az üzenetre, ha elérhetőek.

A lap arról is ír, hogy olyan is akadt, aki egy már elhunyt ismerősét látta aktívnak a Messengeren. Erre egy esetben lehet magyarázat: ha az oldalt emlékoldallá alakították és hozzátartozó kezeli azt.

A lényeg, hogy jobb, ha nem kérjük számon ismerősünket, családtagunkat azért, ha a válasz elmarad, mert lehetséges, hogy a fent említett hiba áll fenn nála is, és az alkalmazés tévesen jelzi azt, hogy elérhető.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.