Sokkoló felvétel: így robbantotta fel saját szépségszalonjában a magyar nőt elborult elméjű exbarátja

bomba rakétamérnök FBI ex merénylet
Hatalmas port kavart 2018-ban a hír, miszerint K. Ildikót saját szépségszalonjában robbantották fel. Kiderült, a nővel rakétamérnök exe végzett egy mennyezetbe szerelt bombával. A 48 éves nő azonnal meghalt.

Ildikó 18 hónap után szakított Stephen Beallel, aki kifejezetten zsarnokoskodott felette és ez megijesztette az üzletasszonyt. Beal azonban ezt nem fogadta el, elborult elmével üldözte a nőt. Amikor látta, hogy nem ért célt, kitervelte a bosszút, aminek következtében exe azonnal meghalt, két munkatársa pedig maradandó sérülést szenvedett.

A férfi nem bízott semmit a véletlenre, Ildikó magyarországi távolléte alatt szerelte be a bombát, amit egy postán érkező mobiltelefon hozott működésbe.

A megrázó ügyön a helyi rendőrség mellett az FBI is dolgozott. Egy ideig Ildikó férje is a gyanúsítottak között volt, ám amíg nála semmit nem találtak, addig a volt élettárs lakása tele volt robbanószerekkel.

K. Ildikó és exe 18 hónapig voltak együtt. A nő félni kezdett a zsarnok férfitól, ezért szakított vele. Forrás: Facebook

Hiába volt már akkor valószínű, hogy ő követte el a merényletet, közvetlen bizonyíték híján először elengedték a magát ártatlannak valló Bealt. Később kiderült, hogy a lakásán talált bombák pont olyanok voltak, mint amilyennel Ildikót felrobbantották, az FBI pedig azt is kiderítette, Beal felesége rejtélyes körülmények között halt meg. Leesett a lépcsőn, a férfi pedig nagyon hamar jelentkezett a nő hatalmas életbiztosításáért. Ez akkor senkinek nem volt gyanús, de később, a robbantási ügy felgöngyölítése során fontossá vált.

A férfi 30 év letöltendő börtönbüntetést kapott Ildikó meggyilkolásáért, tömegpusztító fegyver halált okozó használatáért; halált okozó épületrongálásért és nem bejegyzett pusztító eszköz birtoklásáért

- írja a Ripost.

A férfiról előkerült felvételeken jól kivehető, ahogy bemegy az asszony üzletébe, amjd amikor Ildikó visszatért Kaliforniába, online minden lépését követte.

A megyei seriff, Don Barnes is megszólalt az ítélethozatal után. Elmondta, bár a veszteséget és az áldozatok fájdalmát nem lehet csökkenteni, de reményei szerint a közösség biztonságosabb lett a döntéssel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.