35 órát töltött cápák között az óceánban egy férfi, mire kimentették

Forrás: https://www.newscientist.com/article/2363620-we-can-suck-co2-from-the-air-and-store-it-in-the-ocean-as-baking-soda/ -
Florida eltűnés csónak Atlanti-óceán
Mintegy 35 órával eltűnése után mentettek ki az Atlanti-óceánban felborult csónakjából egy amerikai férfit, 19 kilométerre Florida partjaitól - írta hírportálján hétfőn a BBC brit közszolgálati műsorszolgáltató.

A 25 éves Charles Gregory kora reggel horgászni indult csónakjával, ám miután hosszú ideig nem tért vissza a floridai St. Augustine-ben csónakkikötőjébe, családja értesítette a hatóságokat.

Apja, Raymond Gregory elmondása szerint

egy hullám felborította a fia csónakját, amely messze elsodródott a parttól.

Charles elhagyta a mentőmellényét és a mobiltelefonját is, a nyílt óceánon töltött idő alatt cápák kerülgették és medúzák csípték meg.

Ijesztő, megmagyarázhatatlan zajokat rögzítettek az óceán mélyéről - Videó

A Föld legnagyobb vizeinek legalacsonyabban fekvő pontjait máig rejtélyek övezik a legképzettebb tudósok számára is. Bár rengeteg információt birtoklunk az éjsötét mélységek élővilágával és jellegzetességeivel kapcsolatban, még mindig nem jelenthetjük ki, hogy pontosan tudjuk, mi folyik odalent.
Csaknem másfél nap után mentettek ki egy szerencsétlenül járt férfit az Atlanti-óceánból Floridában Forrás: https://www.newscientist.com/article/2363620-we-can-suck-co2-from-the-air-and-store-it-in-the-ocean-as-baking-soda/

"Halálra rémült. Azt mondta, hogy abban a harminc órában többet beszélgetett Istennel, mint addig egész életében"

- fogalmazott a férfi a CNN amerikai hírcsatornának.

A szerencsétlenül járt horgászra végül az amerikai parti őrség talált rá, miután repülőgépről észrevették az óceánban hánykolódó kis, lapos fenekű alumíniumcsónakot, rajta Gregory-val.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.