Váratlan bejelentés! Életben van a 15 éves influenszer és bátyja

halál hír Lil Tay influenszer
Tegnap mi is beszámoltunk a megrázó hírről, miszerint váratlanul elhunyt a világhírű tinisztár, Claire Hope - akit a nagyközönség Lil Tayként ismert, és bátyja. Most kiderült, hogy sem ő, sem a testvére nem halt meg. 

A halálhírt Lil Instagram-oldalán jelentették be, valamint azt is, hogy a testvére is elhunyt.

"Fájó szívvel közöljük a hírt, hogy a mi szeretett Claire-ünk hirtelen és tragikus körülmények között meghalt. Nincsenek szavak a fájdalmunkra. Halála váratlan volt, egyelőre sokkos állapotban vagyunk. Testvére halála pedig elképzelhetetlen mértékben mélyíti fájdalmunkat. Kérünk mindenkit, tartsák tiszteletben a család magánszféráját. Claire örökké él a szívünkben, hiánya mindenkinek fáj, aki ismerte és szerette őt" - írták a minap.

Azóta kiderült, hogy a 15 éves influenszer és bátyja is életben van, a fiatal lánynak feltörték az Instagram-fiókját.

"Szeretném tisztázni, hogy a bátyám és én is biztonságban vagyunk. Élünk, de teljesen összetört a szívem, és nem találom a megfelelő szavakat"

- nyilatkozta a TMZ-nek Lil Tay, aki hozzátette, hogy az elmúlt napok nagyon megviselték őt, ugyanis több szívszorító telefont és üzenetet kapott a szeretteitől.

Lil Tay rapsztárként aposztrofálja magát, de a leginkább akkor vált híressé, amikor 2018-ban videókat töltött fel a közösségi oldalaira, ahol visszatérő témája a családja és saját gazdagsága és tékozló életmódja volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.