Ekkor tér vissza a szeptemberi nyár: a hétvégét elvesztettük

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 Rammy_Rammy/Shutterstock. No use without permission./Rammy_Rammy -
szeptemberi nyár hőmérséklet hétvége napsütés időjárás
A hétvégén sajnos esős, borús idővel kell számolnunk, de visszatér még a nyár.

Szombat
Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. A Tiszántúlon csak elszórtan, máshol többfelé várható eső, zápor, zivatar. A délnyugati és a középső tájakon kiadós mennyiségű eső várható (akár 20-30mm). Az északnyugati szél egyre inkább megerősödik. Az ország nagy részén már csak 15-21 fok várható, de keleten még 22-29 fok valószínű.

Forrás: Shutterstock/Copyright (c) 2019 Rammy_Rammy/Shutterstock. No use without permission./Rammy_Rammy

Vasárnap
Marad az erősen felhős, vagy borult ég, és többfelé alakul ki újabb eső, szitálás. Az északi szél sokfelé lesz élénk, néhol erős. 15 és 25 fok között változik a hőmérséklet, keleten lehet melegebb.

Hétfő
A borongós délelőtt után délutánra egyre nagyobb területen számíthatunk napsütésre. Csak eleinte délen fordul elő zápor. 26-27 fok körüli mérsékelten meleg idő ígérkezik.

Kedd és szerda
Visszatér a szeptemberi nyár: sok napsütésre, kevés felhőre van kilátás, csapadék nélkül. Délutánonként 27 fok körül alakul a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.