Soha nem látott képekkel hozta kínos helyzetbe magát és Meghan Markle-t színésztársa

Forrás: USA Network Media / Photo12 via AFP -
forgatás nosztalgia Meghan Markle színészsztrájk Patrick J Adams
Kulisszák mögött készült felvételeket osztott meg volt színésztársa Patrick J. Adams Meghan Markle-ról. Mint ismeretes, a hercegné egykor a Suits (Briliáns elmék) című jogi dráma szereplője volt, a képek is ebből az időszakból származnak. 

Úgy tűnik nagy hibát követett el Adams, aki a nosztalgiától vezérelve kitett a közösségi oldalára néhány korábban nem látott kulisszák mögött, forgatási szünetekben készült fotót a 2019-ben véget ért szériáról. A fotókon Meghan Markle is szerepelt, akinek nem volt éppen hercegnői kisugárzása a képeken. Hogy is lett volna, hiszen akkor egyszerű sorozatsztár volt és még csak nem is ismerte Harry-t.

Meghan Markle a Suits 5. évadában Forrás: USA Network Media / Photo12 via AFP

Patrick J. Adamsnek egyébként nem Markle nyomására kellett levennie a képeket, hanem a jelenleg is zajló színészsztrájk miatt, mely most - a forgatások mellett - a filmek-sorozatok reklámozását is tiltja. Adams posztja ebbe kategóriába tartozhatott, ami annyira szúrhatta a színészszakszervezet szemét, hogy azóta Adams Insta-oldala sem érhető el.

Úgy tudni, a forgatások utolsó időszaka, amikor Meghan már Harryvel volt együtt, nem volt mindig zökkenőmentes. Aaron Korsh producer korábban arról beszélt, királyi család több mindenbe is beleszólt a forgatókönyvet illetően. Oda kellett figyelniük arra, hogy Meghan karakterének száját ne hagyják el olyan szavak vagy kifejezések, amelyek a későbbiekben rossz fényt vethetnek a családra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.