Megszólalt Meghan Markle volt főnöke: a királyi család több alkalommal beleszólt a forgatásokba

Forrás: USA Network Media / Photo12 via AFP -
Briliáns elmék királyi család Harry Meghan Markle
Meghan Markle még az eljegyzése előtt lépett ki a Briliáns elmék című sorozatból. A hercegné Rachel Zane-t alakította, akit végül úgy írtak ki, mintha a férjével Seattle-be költözött volna. Meghan főnöke elárulta, hogy a forgatások utolsó időszaka nem ment mindig zökkenőmentesen, mert a brit királyi család több alkalommal beleszólt a sorozat alakulásába. 

Meghan Markle a Briliáns elmék (Suits) című jogi drámában alakította Rachel Zane karakterét, amikor megismerkedett Harry herceggel. A sorozatban egészen addig láthatták a tévénézők, míg nem hozták nyilvánosságra az eljegyzésüket.

Az utolsó időszaka a forgatásoknak, amikor Meghan már Harry-vel volt együtt, nem volt mindig zökkenőmentes, erről a The Hollywood Reporternek nyilatkozott Aaron Korsh.

Megszólalt Meghan Markle volt főnöke: a királyi család több alkalommal beleszólt a Brilliáns elmék forgatókönyvébe Forrás: USA Network Media / Photo12 via AFP

A producer elmondta, hogy a királyi család több mindenbe is beleszólt a forgatókönyvet illetően. Oda kellett figyelniük arra, hogy Meghan karakterének száját ne hagyják el olyan szavak vagy kifejezések, amelyek a későbbiekben rossz fényt vethetnek a családra.

Meghan Markle a tévében szerelmeskedett: Harry herceget kiakasztották a látottak

Korsh hozzátette a végén már kissé irritáló volt, hogy ennyire sok mindenre kellett figyelni, és minden esetben végre kellett hajtani azt, amit kértek - írja az Express.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.