Megszűnik a nyárias idő: elő az őszi ruhákkal, esernyőkkel

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
csapadék hidegfront hőmérséklet esernyő zápor
Lassan tényleg beköszönt az ősz.

Hétfő

Csak kevés gomolyfelhő zavarja az októberi nyárias napsütést. Nem lesz eső. 22 és 28 fok között alakul a hőmérséklet. Gyenge marad a légmozgás.

Kedd

Sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, csapadék nélkül. A délies szél többfelé megélénkül. Nyárias meleg lesz 25-26 fok körüli maximumokkal.

Szerda

Északnyugat felől egy gyenge hidegfront érkezik szakadozott felhőzetével, és megerősödő széllel. Csak kevés helyen fordul elő zápor. 23 fok köré csökken a hőmérséklet, megszűnik a nyárias idő - írja a Köpönyeg.

Lassan jól jön az esernyő és az átmeneti kabát Fotó: Szabó Gábor - Origo

Csütörtök

Változóan felhős időre van kilátás. Eső nem lesz. Eleinte gyenge lesz a légmozgás, majd estétől újra erőre kap az északnyugati szél. 23 fok körüli értékeket mérhetünk.

Péntek

Újabb gyenge és száraz hidegfront érkezik, tehát csapadékot nem, csak szélerősödést okoz. 17 és 23 fok közé esik vissza a hőmérséklet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.