Borzalmas gyerekgyilkosság: hetvenszer sebesítette meg kisbabáját az anya és párja, mielőtt megölték

Forrás: Shutterstock -
Jack Benham Sian Hedges kisbaba gyerekgyilkosság anya
Szörnyű gyerekgyilkosság történt az angliai Hernhillben. A 27 éves anya Sian Hedges és párja Jack Benham több mint 70 sérülést okozott a babának. A18 hónapos kisfiúnak kokaint is találtak a  szervezetében. A pár tagadja a bűncselekményt. 

Sian Hedges a gyilkosság után elmondta, hogy amikor teherbe esett, sem akarta a babát, úgy tervezte örökbe adja, de végül megtartotta. A rokonok és szomszédok elmondása szerint a kisfiú szépen fejlődött, az anya rendesen gondját viselte.

A nő az elmodások szerint azt követően „kattant be", amikor a kis Alfie apja elhagyta és megismerkedett új párjával, akivel később megölték a gyereket. A nő a Jacknek írt üzeneteiben csak „kis szarosként" emlegette a gyerekét. A tárgyaláson a párnak több üzenetváltását felolvasták, Sian folyton panaszkodott, hogy nem tud aludni a babától, aki folyton sír.

Brutális módon ölte meg az anya és párja a 18 hónapos kisfiút
Képük illusztráció. Forrás: Shutterstock

A családtagok arról számoltak be, hogy korábban is voltak kék-zöld foltok a gyereken, de Sian azt állította, csak ügyetlen volt. Alfie halála előtt egy nappal azonban a rokonok teljesen egészségesnek látták a kisfiút, másnap pedig már csak a holttestére lettek figyelmesek az anya karjában.

Az orvosi jelentések szerint Alfie Phillips fején és nyakán 31, kezén 11, lábain 17, törzsén 11 sérülést találtak, a szervezetében pedig kokain volt. Jennifer Knight ügyész kijelentette, nyilvánvaló, hogy Alfie-t több alkalommal szándékosan megsebesítették, aztán megölték. A nő és a párja tagadják a gyilkosságot. A tárgyalás jelenleg is zajlik – írja a The Sun.

Ez is érdekelhet:

Exkluzív videóinterjút adott a börtönből a kisfiát meggyilkoló magyar anya

Agyonverte kislányát az anya: édesapja több ezer kilométert repült, hogy elbúcsúzhasson tőle

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.