Agyonverte kislányát az anya: édesapja több ezer kilométert repült, hogy elbúcsúzhasson tőle

búcsú büntetőeljárás gyász gyermekgyilkosság tragédia bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2015 decemberében egy anya azzal hívta fel a mentőket, hogy 2 éves kislánya, Macy Ditty nehezen lélegzik és folyamatosan elveszíti az eszméletét.

2015. december 2-án egy kétségbeesett nő hívta fel a 911-et, azzal, hogy 2 éves kislánya elveszítette az eszméletét. A gyermeket azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy Macy Dittynek súlyos agykárosodása is van, amellett, hogy egész testét zúzódások fedik. Azt is megállapították, hogy halálos agysérülését az okozta, hogy fejbeverték. A kislányt még két napig mesterségesen életben tartották, hogy a tengerentúlon szolgáló édesapja el tudjon tőle búcsúzni, majd lekapcsolták a gépeket - írja a Crime Online.

Az ügyészek megállapították, hogy a kislány halálát az okozta, hogy édesanyja megverte, így Jeanie Dittyt és vőlegényét, Zachary Earl Keefert büntetőeljárás alá vonták. A férfi ellen végül ejtették a vádakat 2019-ben, míg az édesanyát továbbra is gyilkossággal és gyermekbántalmazással vádolják. Amennyiben Jeanie Ditty bűnösnek vallja magát, 3 év 8 hónaptól 5 év 5 hónapig terjedő börtönbüntetést kaphat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.