2015 decemberében egy anya azzal hívta fel a mentőket, hogy 2 éves kislánya, Macy Ditty nehezen lélegzik és folyamatosan elveszíti az eszméletét.

2015. december 2-án egy kétségbeesett nő hívta fel a 911-et, azzal, hogy 2 éves kislánya elveszítette az eszméletét. A gyermeket azonnal kórházba szállították, ahol az orvosok megállapították, hogy Macy Dittynek súlyos agykárosodása is van, amellett, hogy egész testét zúzódások fedik. Azt is megállapították, hogy halálos agysérülését az okozta, hogy fejbeverték. A kislányt még két napig mesterségesen életben tartották, hogy a tengerentúlon szolgáló édesapja el tudjon tőle búcsúzni, majd lekapcsolták a gépeket - írja a Crime Online

Az ügyészek megállapították, hogy a kislány halálát az okozta, hogy édesanyja megverte, így Jeanie Dittyt és vőlegényét, Zachary Earl Keefert büntetőeljárás alá vonták. A férfi ellen végül ejtették a vádakat 2019-ben, míg az édesanyát továbbra is gyilkossággal és gyermekbántalmazással vádolják. Amennyiben Jeanie Ditty bűnösnek vallja magát, 3 év 8 hónaptól 5 év 5 hónapig terjedő börtönbüntetést kaphat.