Viharos széllel és csapadékkal érkezik a hidegfront: 10 fokot is eshet a hőmérséklet

Forrás: MTI/Mohai Balázs -
szél hidegfront hőmérséklet időjárás zápor
Már vasárnap délutánra lehűl a levegő, a hét közepén kicsit újra jobb idő lesz. 

Vasárnap

Délelőtt az erősen felhős égből elszórtan alakul ki záporeső. Délután északkelet felől csökken a felhőzet, kisüt a nap, de zápor még ekkor is előfordul. Az északnyugati szél többfelé megerősödik, néhol viharossá fokozódik. Délelőtt 20, délután már csak 15 fok körül alakul a hőmérséklet.

Forrás: MTI/Mohai Balázs

Hétfő

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és északnyugat felől szórványosan (főleg az északi országrészben) várható eső, zápor. Élénk lehet az északkeleti szél. Hűvös őszi időnk lesz, mindössze 12-19 fok lesz.

Kedd

Marad a borongós, erősen felhős idő. Csak pár órás napsütés valószínű. Elszórtan alakul ki záporeső. Reggel 5, délután 15 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerda

Gyengén felhős, napos időre van kilátás. Csapadék nem várható, de reggel párafoltok előfordulnak. 20-21 fok köré melegszik a levegő.

Csütörtök

A ködfoltok feloszlása után napos idő valószínű, eső nélkül. 23-25 fok körüli meleg ígérkezik. A délies szél élénk lesz - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.