Az egykori állítólagos szerető, Rebecca Loos nem hallgat: kifejtette véleményét a Beckham-filmről

Forrás: https://www.instagram.com/rebeccaloosofficial -
dokumentumfilm David Beckham sorozat Rebecca Loos Victoria Beckham
Rebecca Loos még 2004-ben került a címlapokra, amikor azt állította, hogy négy hónapos viszonya volt David Beckhammel, miközben a személyi asszisztenseként dolgozott Spanyolországban. A napokban a Netflixen megjelent Beckham című dokumentumfilm-sorozatban erről a botrányról is szó esik, amelyre Loos reagált is.

Bár a filmből nem derül ki, Beckham félrelépett-e, az állítólagos szerető - aki ma már teljesen más életet él, mint akkoriban - nem hagyta szó nélkül a látottakat.

Rebecca Loos szerint David nem őszinte Forrás: https://www.instagram.com/rebeccaloosofficial

A Beckham-dokumentumfilm sok krikitát kapott, többek szerint nem más, mintegy PR-mutatvány, amelynek semmi köze az igazsághoz, ám mindent megtesz, hogy a lehető legjobb színben tüntesse fel a családot. A nézők szerint túl keveset foglalkozta benne a családot érintő botrányokkal, pedig az embereket az érdekelte volna - írja a Mirror.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.