Kiderült, hogy él most Rebecca Loos, David Beckham állítólagos szeretője

David Beckham élet házasság szerető Rebecca Loos
Rebecca Loos most egészen más életet él, mint akkoriban, amikor az újságok címlapjára került a David Beckhammel folytatott állítólagos viszonya miatt.

Az egykori holland modellről 2004-ben kezdett cikkezni a sajtó, amikor azt állította, hogy viszonya van David Beckhammel. A fiatal nő akkoriban a focista személyi asszisztense volt. Loos azt nyilatkozta, olyan dolgokat tud a sztárfocistáról, amelyeket csak azok a nők tudhatnak, akik már ágyban voltak vele. Beckham tagadta, hogy bármi is történt volna köztük, de a plyetyka megállíthatatlanul terjedt. Victoria Beckham élete legrémesebb időszakának írta le ezeket a heteket.

A botrány után Loos mediakarrierje beindult, számos valóságshow-ban szerepelt, többek között a Farmban és a Celebrity Love Islandben. Most a rivaldafényből távol él, feleségül ment Sven Christjar Skaiaa norvég orvoshoz, akivel a 71 Degrees North című valóságshow-ban ismerkedett meg. A pár Norvégiában él két fiukkal, Loos jóga- és meditációs oktatóként, valamint részmunkaidős orvosi asszisztensként dolgozik. Instagram-profilja alapján a nő egy sor egészséges tevékenységnek hódol, jógázik, sokat meditál és túrázik, rengeteg időt tölt a családjával.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.