horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük valószínűleg nehezen alakul, hiszen a Ráknak sok időre van szüksége, míg megbízik a Kosban, őt nem lehet lerohanni. Védekezéssel reagál minden impulzív kitörésre, márpedig, ha a Kos udvarol, azt bizony nagy lendülettel teszi. Szerelmük rövid ideig szenvedélyes lehet, de a szerelem múltával két erős ember harcára hasonlít, ugyanis mindketten erős akaratúak, de akaratuk másra irányul. A Ráknak az otthon megteremtésére, a Kosnak önmaga felépítésére. A Kos számára unalmas hosszú időn keresztül otthon tévét előtt ülni, főzőcskézni, gyerekeket babusgatni, ház környékén barkácsolgatni, kertészkedni. A Kosnak nem hely kell, hanem tágas tér, a nagyvilág. Nemhogy otthonán belül nem szeret sok időn keresztül tartózkodni, de még a saját szülőhazájában sem. A Rák ezt rossz néven veszi, úgy érzi, a Kos érzéketlen, és állandóan menekülne tőle, tehát nem szereti. A Kos pedig csak független, önálló társsal tud élni, akit nem kell folyton babusgatni. Ezenkívül a Kos nem éppen hűséges típus, a Rák pedig csak akkor tud szeretni valakit, ha teljesen megbízik benne. A Rák nem tudja megbocsátani, ha megcsalják - egy félrelépés a kapcsolat végét okozhatja.

Szex

A Ráknak sok gyengédségre van szüksége. Abszolút érzelmi beállítottságú, idő kell, hogy ráhangolódjon a partnerre és felengedjen. A Kos ezzel szemben impulzív, gyors. Mindketten szeretik a jó szexet, viszont kicsit más a temperamentumuk. A Rák a gyengéd, érzelmekkel telített szeretkezéseket szereti, a Kos pedig az extrém, spontán szex híve. A Kos szexet akar, a Rák erotikát.

Barátság

Elég nehéz párosítás. Tűz (Kos) és víz (Rák) jegy ellentétesek egymással - a Kos mindenre nyitott, kalandvágyó és a végletekig őszinte, míg a Rák befelé forduló, sebezhető, szociálisan érzékeny típus. A mindennapokban a Rák talán túlságosan nyersnek és harsánynak találja a Kost, míg a Kos nem érti, miért olyan elutasító és szigorú vele a Rák. A Kos nem állhatja a Rák védekező álláspontját, a Rák pedig permanens háborúnak éli meg a Kossal való együttlétet. A Kos nem tud alámerülni a Rák érzelmeinek mélységébe, a Rák pedig nem tud együttszárnyalni a Kos mindig újért szomjazó, világot felfedező életstílusával. Más az érdeklődési körük, más az életről való felfogásuk: amíg a Kosnak a legfontosabb az életben az önérvényesítés és az önmegvalósítás, addig a Rák elsősorban érzelmekben és családban gondolkodik. A Rák legszívesebben mindig otthon tenne-venne, szépítgetné a lakását, főzne, gondoskodna a gyerekekről, később az unokákról, a Kos ezzel szemben "hontalan", neki az a fontos, hogy minél többet lásson a világból, minél több tapasztalatot gyűjtsön: ő ezekből az élettapasztalatokból építi fel saját magát.

Munka

Ha a Kos a főnök, akkor kemény kézzel és határozottan bánik a Rákkal, akit sokszor nagyon megbánthat a túlzott őszinteségével, nyers rendreutasításával. Ha a Rák a főnök, akkor egy idő múlva azt veszi észre, hogy a Kos át akarja venni a vezető szerepet, de a Rák valószínűleg ezt nem fogja hagyni. Érzékenysége ellenére erőskezű főnök, igaz, a hangulatváltozásai miatt ugyanazt a dolgot egyszer jónak, máskor rossznak ítéli.

Tanács

A Rák próbáljon meg családias, biztonságos, kényelmes környezetben együtt lenni a Kossal, és akkor könnyebben megnyílik. A Kosnak türelmesnek kell lennie az érzékeny Rákhoz, nem szabad csak magára gondolnia folyton. A Rák pedig jobb, ha elfogadja a Kos szabadságszeretetét, függetlenségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.