horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Szerelmük együtt egyenes arányban nő az együtt töltött órákkal, hetekkel, évekkel. Két Bika nagyon szeret együtt főzni, tévét nézni, vásárolni, talán még együtt takarítani is. Ezek a közösen megélt dolgok egyre közelebb hozzák őket, egyre inkább egymáshoz nőnek, és ezzel egyre jobban szeretik egymást. Fontos számukra az otthon biztonsága és a meghittség. Lassan alakul ki a szerelmük, nem jellemzőek a viharos kitörések, a gyakori szakítások, az elköltözések. De ha már egyszer kialakult közöttük a bizalom és a szeretet, akkor szét se lehet őket robbantani, jellemző rájuk a makacs ragaszkodás. Ugyanúgy, mint a baráti kapcsolatban, itt is negatív irányba fordulhat a túlzott egyhangúság és a szokások miatt a merevség és rugalmatlanság, és ezt elég későn veszik észre. A Bika hűséges típus, nem valószínű, hogy félrelépés miatt fog felbomlani a kapcsolatuk. A birtoklási vágy sem áll messze tőlük, ezért, ha mégis elkóvályog az egyik fél, akkor azt nagyon nehezen bocsátják meg.

Szex

Nem vetik meg a földi örömöket, hasonlóak lévén tudják, mit várnak egymástól. Sokkal fontosabb a játékosság, nem a feltétlen kielégülésre törekszenek. A Bika az egyik legérzékibb a csillagjegyek között, szinte sugárzik belőle az erotika. Nagyon fontos számára, hogy megfelelő alkalom adódjon a szenvedélyének fellobbanására. Amilyen lassan alakul ki benne a szenvedély, olyan tartós is.

Barátság

A Bika nagyon jól érzi magát a földies jegyekkel, tehát a hozzá hasonló Bikával is. Mindketten szeretik a bevált, megszokott dolgokat. Napjaik egy előre megírt forgatókönyv szerint folynak, amelyet ők maguk alakítottak ki. A levegő és tűz jegyek ezeket az előre megkoreografált napokat szürkének éreznék, de nekik nagy örömükre szolgál, ha mindig ugyanazzal a dologgal kell foglalkozniuk, hiszen ekkor érzik magukat biztonságban. Nagyon fontos számukra a megbízhatóság, a biztonságra törekvés, ami, túlzott mértékben akár a kapcsolat berozsdásodásához is vezethet. Két Bika barátságában két gyakorlatias, a földi élvezetekért élő, de bennük mértéket tartó ember kerül kapcsolatba egymással - a közös kertészkedés, kocsimosás vagy kerti sütés-főzés közben nagyon jól el tudnak beszélgetni.

Munka

Egy Bika főnök ritkán emeli föl a hangját, a végsőkig próbál türelmes lenni beosztottjával szemben. Ugyanez igaz a beosztottra is: egy ideig tűri a sértéseket, de igencsak a szívére veszi, és ha már nagyon sok van belőlük, akkor egyszer csak kitör, mint egy vulkán, és akkor - legyen ő főnök vagy beosztott - kő kövön nem marad. Ezért jellemző két Bika kapcsolatára, hogy ha egyszer megharagszanak egymásra, akkor nem fognak egyhamar kibékülni. Nehezen bocsátanak meg, és még nehezebben felejtenek.

Tanács

Kapcsolatuk hátránya a szokások megkövülése, a rugalmatlanság lehet. Nem szabad hagyni, hogy a szokások túlságosan merevvé váljanak, és mindent alárendeljenek ezeknek. Hiszen akkor eltűnik életükből a váratlan meglepetések öröme.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.