horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Nagyon gyakori és sikeres kapcsolat. A Rák gondoskodó, érzelemdús természetével nemcsak meleg otthont teremt a Bikának, hanem kielégíti biztonságszükségleteit. Szeretnek otthon ülni és tévézgetni, szeretnek együtt sütni-főzni, olvasgatni, gyerekeket nevelgetni. Hosszú távú kapcsolatnak ígérkezik, hiszen sem a Bika, sem a Rák nem szeret egyik kapcsolatból a másikba ugrálni. Hűségesek, soha nem kockáztatnák mély és őszinte kapcsolatukat egy olcsó kalandért. Nemcsak a barátság, hanem a szerelem is lassan alakul közöttük, de ha odáig jut a szerelemük, hogy családot alapítanak, akkor mindkettő megkapja, amit várt: az érzelmi és az anyagi biztonságot. A Ráknak nagyon fontos az otthona, ha megszületnek a gyerekek, akkor azokért képes bármit megtenni, akár még egy nem százszázalékos kapcsolatot is vállal értük.

Szex

Mindketten a szeretet oda-vissza áramoltatásának élik meg a szexet. Összeillenek az ágyban is. Mindennek megadják a kellő időt és formát, mindketten szenvedélyesek.

Barátság

Föld és víz elem találkozásából általában nagyon mély és tartós kapcsolat születik. Élvezik és kiegészítik egymást: a Rák sokszor visszahúzódó, és csak kívülről kemény, nagyon érzékeny teremtés, aki megtanulja a Bikától, hogyan kell talpraesetten, magabiztosan fellépni. A Bika pedig, aki föld jegyű lévén hamarabb eligazodik a mindennapok, mint az érzelmek világában, szenvedélyesnek és különlegesnek, titokzatosnak, éppen ezért nagyon vonzónak találja a Rákot. Sokszor vigyáznia kell, hogy ne bántsa meg a Rákot, hiszen rettenetesen hamar meg tud sértődni, és csak nagyon nehezen tud megbocsátani. Bár már első látásra szimpatikusak egymásnak, barátságuk mégis lassan alakul, hiszen mindkettőnek szüksége van rá, hogy először megismerje a másikat, csak utána engedi közel magához. Abban ugyan különböznek, hogy a Rák érzelmi, a Bika pedig anyagi biztonságra vágyik, de egy kis odafigyeléssel könnyen teljesíthetik a másik vágyait.

Munka

Munkatársi viszonyban is jól megértik egymást. Ha a Rák a főnök, akkor egy megértő, de kissé hangulatember főnökkel találja szembe magát a Bika, akihez jobb, ha nem szól hozzá a "nehezebb" napokon. Ha a Bika a főnök, akkor biztos kézzel, egyértelmű utasításokkal adja a Rák tudtára tennivalóját, és ha valamiben elakad, akkor kellő türelemmel és kitartással segít véghezvinni a feladatát.

Tanács

A Ráknak tudomásul kell vennie, hogy a Bika mérhetetlenül meg tudja makacsolni magát, és ezért türelmesnek kell lenni hozzá. A Bikának pedig meg kell tanulnia nem nyelni a sérelmeket, hanem azonnal kimondani, mert az összegyűjtött harag kiáradásakor olyan dolgokat vághat a Rák fejéhez, amivel nagyon megbántja. Aztán győzheti kiengesztelni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.