horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

A Bika és a Szűz igazán egymáshoz illő páros! Bár különböző a temperamentumuk - a Szűz sürgölődő, intézkedő, a Bika nyugodt, megfontolt - de ez a két vérmérséklet ebben az esetben vonzza egymást. A Szűznek tetszik a Bika méltóságot és biztonságot sugárzó nyugodt lénye, a Bikának pedig imponál a Szűz mindig ugrásra kész, nyughatatlan természete. A Bika megtanítja a Szüzet az élet élvezetére: hogyan engedje el magát, hogyan lépjen ki a mindennapok rutinfeladatiból, és élvezze azt, ami vele történik. A Szűznek - aki soha semmit nem csinál magától, ami "csak" élvezet - nagyon jót tesznek a közös pihenések és szórakozás a Bikával. Nagyon szeretnek együtt a természetben sétálni, túrázni, szeretnek közösen főzni, még a közös takarítás is élmény számukra. Néhanapján a Bikát felidegesítheti, hogy a Szűz mennyit tud beszélni és folyton aggódik valamiért, és még ráadásul mindenért őt tartja a hibásnak, de a Szűz hamar megbékíti őt. A Szűz pedig ugyancsak felbosszanthatja magát azon, hogy a Bika, ha teheti, lustálkodik, ahelyett, hogy segítene a házimunkában, és miért kell mindent ilyen lassan és komótosan elvégezni, de előbb-utóbb egymáshoz szoknak. Tartós kapcsolat alakul ki közöttük, egyikük sem rövidtávfutó a kapcsolatokban. Szenvedélyük nem olyan látványos, mint a tűz és a levegő elemű embereké, de legalább olyan mély és tartós.

Szex

Nagyon összeillenek az ágyban: a Bika érzéki, türelmes szerető, ez pedig könnyen feloldja a Szüzet a gátlásai alól. A Bika azon kevesek közé tartozik, aki el tudja varázsolni a Szüzet és közel engedi magához.

Barátság

Föld jegyek lévén mindketten gyakorlatiasak, racionális beállítottságúak, jól eligazodnak a mindennapi élet teendői között. Ők nem szorulnak talpraesettség-tanfolyamra. A Szűz kiélheti rendszerező, rendteremtő hajlamát, a Bika még hálás is érte, hogy valaki folyton észben tartja a számlák befizetését, rendet rak, port törölget, elrendezi és megszervezi az életét. Cserébe kompenzálja a Szűz kishitűségét, magabiztos fellépésével bátorítja, dicséreteivel önbizalmat csepegtet belé. Ha barátokká válnak, csupa "okos" és gyakorlatias dolgot művelnek, és soha nem művelnek "őrültségeket". Ez egy kiegyensúlyozott, őszinte kapcsolat, ahol mindkettő tiszteli a másikat. Barátokként is mindig kialakulnak közös dolgok, amivel fenntartják a kapcsolatot: van kedvenc kávézójuk, mozijuk, ahova járni szoktak, kedvenc szórakozóhelyük, ahova bulizni járnak.

Munka

Ha a Bika a főnök, akkor biztos kézzel vezeti a Szüzet, nem hagyja túlságosan magára, ami nagyon jó a Szűznek, mert nem szeret egyedül dönteni sok dologban, és biztonságot ad, ha lépésről lépésre tudja, mi a feladata. Ha a Szűz a főnök, akkor egy nagyon segítőkész és talpraesett beosztottat talál a Bika személyében, akinek csak egyetlen hibája lehet: a lustaság.

Tanács

A Bikának önbizalmat kell a Szűzbe csöpögtetnie, a Szűz hálából jobb, ha nem sokat kritizálja az érzékeny Bikát, mert az megmakacsolja magát, és csak nagyon nehezen békül meg. Mindkettőnek vigyázni kell, hogy ne váljon merevvé a kapcsolatuk - mint föld eleműek, erre hajlamosak -, és ne csak azért csináljanak dolgokat, mert "megszokták", ugyanis emiatt elszürkülhet a kapcsolatuk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.