horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem

Hatalmas, világra szóló szerelem szövődhet közöttük. Szerelmük élményekkel tarkított, soha nem unalmas: beleviszik egymást az őrült dolgokba, életük folyamatos kalandok sora. Soha nem unatkoznak: a Vízöntő kitalálja, mit tegyenek, gondolataival inspirálja Kost, aki pedig cselekvésre készteti a Vízöntőt. Egyetlen gond közöttük az lehet, ha a Vízöntő idealizált világában, elefántcsonttornyában éli az életét, a Kos pedig, akinek lételeme a mozgás, nem tudja őt onnan kirángatni. Ebben az esetben vége lesz a kapcsolatnak. Előfordul, hogy a Kos azt gondolja, megkapta a Vízöntőt, pedig az egyáltalán nem biztos - a Vízöntőt megkapni nagyon nehéz. A Vízöntőhöz ész kell, csakis az intellektusán keresztül lehet a közelébe férkőzni, ami általában a Kosnak nehezére esik. Kapcsolatuk azért lehet tartós, mert mindkettőnek fontos a szabadság és a függetlenség. Kisebb kitérők könnyen előfordulhatnak, de ezeket hamar megbocsájtják a másiknak.

Szex

Mindketten rajongói a szexuális élet extrém, különleges módjainak - ha összekerülnek, valószínűleg sokat kísérleteznek ezen a téren.

Barátság

A Kos díjazza a Vízöntő eredetiségét, arról nem is beszélve, hogy egyikük sem szereti a panaszkodó, önsajnáló, tehetetlen magatartást: az ő esetükben ez semmiképpen sem fog bekövetkezni. Tetterősek, célirányosak, függetlenek. Úttörő beállítottságuknál fogva együtt sok új tapasztalatra tehetnek szert. Egyikük sem rendelkezik bonyolult, meghatározhatatlan érzésekkel, ellenben szeretnek mindent, ami őszinte, tiszta és okos gondolatból keletkezett. Nem túl romantikus beállítottságúak, inkább hajlanak az ironikus, semmint a szentimentális életszemléletre. Ha összebarátkoznak, független kapcsolat alakul ki közöttük, ahol nincsenek szabályok és sértődések, hanem sok-sok kaland és változatosság. Lehetséges, hogy hónapokig egymás felé sem néznek, de ők több év múltán is a legjobb barátokként üdvözlik egymást.

Munka

Munkamegosztásban az az ideális, ha a Vízöntő megszervezi a Kos munkáját. A Vízöntő elméleti ember, nem gyakorlati, gondolatait a Kos fogja megvalósítani. Állandóan új, jobbnál jobb ötletekkel áll elő a Vízöntő, a Kos pedig, tüzes jegy lévén, hamar meg is valósítja.

Tanács

Figyelni kell arra, hogy a kapcsolat teljesen szabad, kötetlen maradjon, a Kosnak semmiféle kényszert nem szabad alkalmazni, a Vízöntőnek pedig el kell fogadnia a Kos esetlegesen nagyobb szexuálisan nagyobb étvágyát. A Vízöntő jobban jár, ha vitatkozásaik alkalmával nem mutatja a szokásos fölényes, hideg arcát, mert a Kos ettől megvész. A Kos pedig megtanulhatja a Vízöntőtől, hogy a tettek előtt nem árt néha gondolkodni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.