asztrológia horoszkóp ezotéria párhoroszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 

Szerelem
Két Vízöntő szerelme mindig nagyon extrém kapcsolatban teljesedik ki. Kevesen tudnak úgy udvarolni, mint egy Vízöntő, aki még a csillagot is lehozza az égről a kedvesének. Bármilyen romantikus őrültségre képes addig az -általában rövid - ideig, amíg a szerelem tüze emészti. Ha kinézi magának a meghódítandó célpontot, akkor hatalmas hadjáratot indít, hogy szerelmének kegyeit elnyerje, és általában egy másik Vízöntővel nincs is nehéz dolga. Hiszen impulzív, spontán típusúak, nem nyújtják túlságosan hosszúra sem az ismerkedést, sem a kapcsolatot. Mivel mindketten ugyanabban a jegyben születtek, ezért függetlenségük, szabadságszeretetük megkétszereződik, nem valószínű, hogy hosszú távon ragaszkodnának egymáshoz. Egy ilyen független típusú Vízöntőhöz hosszú távon egy ragaszkodóbb, a kapcsolatokra jobban odafigyelő társ illik. De amíg együtt vannak, és szeretik egymást - a Vízöntő talán az egyetlen jegy, aki nem igazán rajong senkiért, inkább szkeptikus típus -, addig nagyon sok kalandban és izgalomban lehet részük. Nem hűséges típusúak, és ha megtörténik a félrelépés, azt megbocsátják a másiknak. Nem csinálnak különösebb lelki problémát a hűtlenségből, és nem is igazán féltékenyek egymásra. Önálló, független és szabad lények, akik nem akarják, hogy korlátozzák őket, de ők sem akarnak senkit sem korlátozni. Az érzelmeket hajlamosak az eszükön keresztül kordában tartani, nem jellemző rájuk, hogy elvesztik a fejüket.

Szex
A testi szerelmben is nagyon jól megértik egymást, szeretik a változatosságot. Két Vízöntő, amíg csak együtt vannak, soha nem lankadó kedvvel keresik az újat, a ki nem próbált, extrém helyzeteket.

Barátság
Nagyon jól kijönnek egymással a mindennapokban. Két életet élvező, független, a pillanatnak élő, minden lében kanál emberrel nagyon sok mulatságos esemény megtörténik, ha egybekerülnek. Élvezik egymást, eredetinek tartják és szórakoztatják a másikat, hiszen nincs két ugyanolyan Vízöntő. Minden Vízöntő másképp bogaras, mindegyiknek más a hobbija, mániája, egy biztos: hogy mindegyiknek létezik. Szeretik megosztani a világról alkotott véleményüket, szeretnek együtt bulizni, szeretnek együtt moziba menni, utána megosztani egymással a gondolatokat, szeretnek együtt kirándulni, ahol ezer és ezer kaland vár rájuk, hiszen bátrak és spontán ingerekre azonnal és hevesen válaszolnak: ha például elindulnak az ország egyik végébe, nagy valószínűséggel a másik végén lyukadnak ki. Ha megígérnek valamit a másiknak, egész biztos, hogy másnapra elfelejtik, de ezt mindketten elnézik a másiknak, hiszen tudják, ők is éppen olyanok. Nem sértődnek meg, és nem haragszanak sokáig egymásra, szabad szellemű, rugalmas emberek. Általában nem az a fajta barátság alakul ki közöttük, amikor minden nap találkoznak, vagy minden nap beszélnek telefonon, hiszen nem tudnak ragaszkodni senkihez. Viszont, ez a barátság, a maga szabad szellemével egész életen át tarthat. Évek multával is ugyanolyan jól megértik egymást, mintha minden egyes napot együtt töltöttek volna.

Munka
Munkahelyen is nagyon jól kijönnek egymással. Értékelik a másik kreativitását, extrém, de annál jövedelmezőbb ötleteit, nem ijednek meg az újítástól, mindketten rugalmasak, és szeretik a változatosságot. A Vízöntő nem uralkodó típus, főnökként is egyenlőként kezeli a beosztottját, ezért soha nem kerül a másik kiszolgáltatott és megalázó helyzetbe.

Tanács
Ha hosszú távon együtt szeretnének maradni, akkor jobb, ha jobban odafigyelnek egymásra, a másik szükségleteire, hiszen észre sem veszik, és egyik pillanatról a másikra elhidegülhetnek egymástól. Ápolni kell a kapcsolatot, és érzéssel, szeretettel odafordulni a másikhoz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.