Heti horoszkóp - január 24-28.

heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok vonzerejének a héten senki sem tud ellenállni, a Halakra pedig félelmetesen sok munka vár. Neked mit tartogatnak a csillagok január utolsó hetére? 

Kos




Bika



Ikrek


dédelgetett álmaid
Tipp

Rák

A hét első három napján életedet és a múlt héten megszokott nyugalmas pillanatokat megnehezítheti egy-két bonyodalom, hirtelen nem is fogod találni a helyed, kapkodnod kell, sok apró tennivalód akad. Mindig jusson eszedbe, hogy létezik ok-okozat törvény, mindennek van eleje és vége, semmi nem történik csak úgy. Ha ma megesik veled valami rossz, azt a sors elég hamar kompenzálja valami jóval, figyeld csak meg. Erre a hétre a hullámvasút-effektus lesz jellemző: egyszer lenn, egyszer fenn.
Tipp: A hétvégére jelentősen javul a helyzet, szervezz otthonra házibulit!

Istockphoto
Istockphoto


Oroszlán


Tele vagy érzelemmel
Tipp

Szűz

Senki nem érti, mi történt veled, de hogy nem volt rossz a hétvége az tuti, hisz már hétfő reggeltől nagyon elemedben leszel, teli erővel, energiával, s bármibe is fogsz, az jól alakul, sikert sikerre halmozhatsz, még környezetedet is alaposan meglepheted eredményességeddel - ráadásul ez a hatalmas tettvágy egy percre sem lankad, egészen csütörtökig kitart. Ez tulajdonképpen egyáltalán nem véletlen, hisz új, hosszú távú terveid vannak, s most teszed meg az első lépéseket, hogy céljaidat mihamarabb elérd.
Tipp: Hallgasd meg a bölcsebbeket, tapasztaltabbakat, keveset, de hasznosat mondanak!

Mérleg

Ez az állandó "mérlegelés" most meghozza a hatását... Mint máskor, most is belekerülhetsz abba a hibába, hogy a lehető legalkalmatlanabb oldalról közelíted meg különböző emberi kapcsolataidat! Hidd el, nem kell mindent túlbonyolítani, a dolgok lehetnek egyszerűek is, épp ezért ülj le, gondolkodj, s fogadd el végre, hogy egyáltalán nincs szükség arra, hogy befolyásold azokat az embereket - barátaidat, szeretteidet, - akik kedvelnek téged, a bajban is segítségedre vannak. Önmagadért szeretnek, nem önös célból.
Tipp: Fájdalmas lehet, de kérd meg bizalmasaidat, olvassanak be neked, mit nem csinálsz jól! Sokat tanulhatsz belőle.

Skorpió

Lelkileg kissé össze vagy zavarodva, ebben az évben már rengeteg furcsa hatás ért, egy részükkel nem is tudsz mit kezdeni. Próbálj meg végre önmagad lenni, célod ne a másoknak való megfelelni akarás legyen - mert ez az álarc egy darabig hordható, de ha lehull, annak kellemetlen utóhatásai lehetnek! Megeshet, hogy ezen a héten - egy külső inger hatására - másnak tudod magad mutatni, mint amilyen valójában vagy, de neked is tudnod kell, hogy ennek nem sok értelme van. Aki kedvel, úgyis átlát rajtad, a többiek meg nem számítanak!
Tipp: Mit szólnál egy meditációs esthez? Ülj be egy csoportba, és hagyd, hogy érzékeid teljesen kikapcsoljanak.

Istockphoto
Istockphoto


Nyilas

Kedves Nyilas! Alapvető tüzes tulajdonságodat most helyezd előtérbe! Ha jól használod ki a váratlanul adódó lehetőségeidet, a most következő egy hét nemcsak fontos, hanem szinte vízválasztó lehet, hisz lezárulhat egy igen energikus, megterhelő időszakod, s az egyenlőségjel jobb oldalára pozitív végeredmény kerül. Sokkal többet dolgoztál, tanultál és tettél másokért az elmúlt hetekben és hónapokban, mint amennyit kellett volna, de ez is meghozza hamarosan a gyümölcsét - ami késik, nem múlik!
Tipp: Fontos, hogy a nagyszerű dolgok mellett azért őrizd meg realitásodat.

Bak

Mars átmeneti kellemetlenkedéseit érezheted a hét első napjaiban, negatív hatásai elsősorban kedvtelenségedben érződhet, illetve abban, hogy kicsit ingerültebben reagálsz bizonyos kérdésekre. A most következő héten úgy érezheted, mindenki téged szekál és noszogat, van, aki a problémáját is veled osztja meg, mintha nem lenne saját okod aggódni pár dolog miatt. De mindez csak azért történik, mert általában megértő és segítőkész vagy, aki mindig jó tanácsokat ad közeli és távoli barátainak, munkatársainak, úgyhogy nyugi, ennek a hétnek is vége lesz hamarosan!
Tipp: Az estéket kivételesen töltsd otthon teljes nyugalomban, s lélekzavaró filmek helyett hallgass inkább lazító zenét vagy olvass.

Vízöntő

Jó napok követik egymást, szerencsére semmi jelentősen felkavaró nem lesz benne! A heti csillagállások sokban javíthatnak lelki állapotodon, de emellett különösen kreativitásodra lesznek élénkítő hatással, s talán még magadat is meglepheted azzal, hogy valami egészen fantasztikus dologgal állsz elő - nehogy visszafogd magad! Jól érzed, épp itt az ideje a cselekvésnek, ráadásul az eredmény sem marad el, ha mersz cselekedni most azonnal. Ki tarthat vissza?
Tipp: A sikerért, a babérokért keményen meg kell dolgoznod, de érdemes!

Halak

Kapaszkodj meg, kedves Halak, félelmetesen sok munka vár rád, dolgos, mozgalmas napoknak nézel elébe, s nem csak a munkahelyeden vagy vállalkozásodban, hanem bizony az otthonodat és családodat tekintve is. A tennivalók mennyisége hihetetlen méreteket ölthet, s már szerdára totálisan eleged lehet az egészből. Ha átgondolod helyzetedet, rá kell majd döbbenned, hogy a kialakult szituációt részben magadnak köszönheted, hisz az elmúlt időben számos fontos feladat felett siklottál el...
Tipp: Készíts tennivalólistát, állíts fel sorrendet a feladatok közt, ez nagy segítség lehet!

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.