implantátum Való Világ 4 VV Szandika szépség mellplasztika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A plasztikcica alig hagyta el a villát, máris tervezget, méghozzá a legközelebbi mellműtétjét!

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]


Szandika sosem titkolta, hogy hiába a több plasztikai műtét, még mindig nagyon elégedetlen magával, sőt, rabja a szépészeti beavatkozásoknak. Ezért úgy döntött, hogy újra kés alá fekszik.

"Meg szeretném plasztikáztatni magam. Szeretnék hű maradni a nevemhez, a következő műtétnél pedig a melleimet alakíttatnám át. Nem kisebbet és nem is nagyobbat szeretnék, egyszerűen csak egy másmilyen formájú implantátumot. Aztán az orromat is szeretném megcsináltatni, de jelen pillanatban az elsődleges célkitűzésem a fogyókúra" - mesélte Szandika a NapiászOnline-nak.

Szandika szerint a kilók leadásával nem lesz gond, hiszen mostanában hajnalban kel, és éjfél előtt nem is kerül ágyba, annyira elfoglalt. Sokszor csak egy szendvicset eszik meg egész nap. Nagyon örül annak, hogy mióta "kiszabadult", többen is mondták neki, hogy mennyivel csinosabb, mint a képernyőn, egyáltalán nem tűnik olyan vaskosnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.