csillagjegy horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikáknak sokkal jobban oda kell figyelniük magukra, a Rákoknak pedig érdemes lenne az eddigieknél sokkal rugalmasabbnak lenni a hétvégén.

Kos

Szombaton nagyon engedékeny leszel mindenkivel, meg is leped vele a környezeted. Ezt hamar észre is veszik családtagjaid rajtad, és épp ezért mindenki most szeretne ígéreteket kicsikarni belőled. Ha van gyermeked, főképp ő fog örülni ennek a fordulatnak, de a család többi tagjának is jól jön e tulajdonságod - kissé rendszeresebben is akár.

Thinkstock
Thinkstock



Hétvégi tipp: Ne fogd vissza magad. Azt tedd, ami jólesik. Meglátod, ezáltal még jobb lesz a kapcsolatod a környezeteddel, és most sok mindent meg is tudhatsz a vágyaikról.

Bika

Szombat lanyhán, jelentősebb esemény nélkül telik, de ha nem figyelsz oda magadra vasárnap, akkor komoly problémáid lehetnek. Valahogy mostanában nem tudsz mértéket tartani, pedig nem ártana. A hangulatváltozásaid nagyban befolyásolják majd e hétvégén a családban elfoglalt pozíciódat is.

Hétvégi tipp: Ha teheted, menj el egy barátoddal, barátnőddel, és tombold ki magad szombaton, de a vasárnapot végig pihenéssel töltsd.

Szeretnéd tudni, mit hoz a holnap? Kérdezd ezoterikus tanácsadónőnket, Robelint!





Ikrek

Azt hiszed, hogy ki tudod majd kerülni az érzelmi válságot? Jól gondolod! Még magadon is meglepődhetsz, milyen könnyen viseled mostanában azokat a helyzeteket, amikor nem jön össze az, amit szerettél volna. Éppen ezért kellemesen fog telni ez a hétvégéd, mert a nagy zűrzavarok esetében sem kezdesz pánikolni.

Hétvégi tipp: Ha azt szeretnéd, hogy ez így maradjon, akkor ne kezdj el gondolkodni a miértjén a dolgoknak. Csak élvezd a szeretteiddel töltött időt!

Rák

Ezen a hétvégén mintha nem jutnál ötről a hatra, igaz? Ha bármibe belefogsz, akkor biztos, hogy történik valami, amitől nem tudsz haladni, vagy éppen új ötleted támad és abba is belekezdesz. Igazán semmit nem fogsz tudni elvégezni, de az ötleteléssel nem lesz gond.

Hétvégi tipp: Légy mindkét nap rugalmas, és ne akarj az eredeti tervhez ragaszkodni. Mindent jegyezz fel, mert a most támadt ötleteid fontosak lesznek.


Oroszlán

Ezen a hétvégén sokkal jobban figyelj oda az egészségedre. Valami olyan történhet szombat késő délután vagy vasárnap kora reggel, ami huzamosabb ideig ágynak dönthet. Ne kockáztass, inkább legyél előrelátó, öltözz rendesen, igyál gyógyteákat! Bele fogsz bolondulni, ha ebben a csodálatos jó időben nem hagyhatod el a házat.

Hétvégi tipp: Minden lépésedet, mozdulatodat gondolj meg. Inkább ne vállalj el semmi olyat, ahol emelned vagy cipekedned kell. Egy rossz mozdulat, és már kész is a baj.

Thinkstock
Thinkstock

Szűz

Vége a borús napoknak! Legalábbis ami a hétvégédet illeti. Végre magad mögött tudhatod a rossz hangulatodat és fel is leszel dobódva, nem kicsit! Úgy tűnik, hogy most az alkotás irányába fordulsz. Lehet, hogy ezen a hétvégén fedezed fel egy eddig totálisan rejtett képességedet.

Hétvégi tipp: Figyelj a belső sugallatra. Ha úgy érzed, be kell menj egy galériába, akkor tedd meg, ne hessegesd el a gondolatot!

Mérleg

Ezen a hétvégén kifejezetten önveszélyes leszel. Vigyázz! Bármihez is kezdesz, balul sülhet el, balesetveszélyes helyzetek tarkíthatják főleg a szombatodat. Az olyan veszélyekre is ügyelj, ami pénzügyi: biztos, hogy jól adtak vissza a pénztárnál? Számold át az összeget! Emellett komoly fizikai munkát se vállalj. Pihenj, lazíts, így elkerülhető minden galiba.

Hétvégi tipp: Kérj fel valakit erre e hétvégére, hogy legyen a személyes testőröd és pénzügyi tanácsadód, így jó eséllyel elkerülheted a bajt!

Skorpió

A hangulatváltozásaidat a környezeted ezen a hétvégén nagyon nehezen viseli. Már mindenki lábujjhegyen jár, ha meglát, nehogy megzavarják jókedvedet, ami pillanatok alatt égtelen morcosságba csaphat át. Figyelj oda és csillapítsd le negatív érzelmeidet.


Hétvégi tipp: Ha úgy érzed, felbosszantottak, gondolj arra, hogy családtagjaid szeretnek téged, és igazán nem is velük van bajod.

Nyilas

A szombati nap alkalmasnak ígérkezik ahhoz, hogy nyélbe üss valamilyen nagyobb dolgot. Ez lehet akár ingatlan-adásvétel vagy egy új lehetőség elfogadása. A lényeg, hogy mindent alaposan gondolj át, és ami először az eszedbe jut, aszerint dönts, akkor nem lesz baj. A vasárnap már a nyugalomé és a jövő tervezéséé!

Thinkstock
Thinkstock



Hétvégi tipp: Ne hezitálj semmin, légy nyitott és ne beszél túl sokat. A lényeg, ha hagyod, akkor eljut hozzád az értékes és hasznos információ!

Bak

Szombaton egy kicsit zaklatott napod lehet. Ha nem akarod elvégezni a házimunkát egy nap alatt, akkor nem lesz baj. Ha azonban nem bírsz magaddal, és elkezdesz kapkodni, akkor mindenhez kétszer kell majd hozzányúlj. Oszd be jól az időd, s mivel úgyis otthon leszel, csak apránként haladj, hagyj vasárnapra is tennivalót.

Hétvégi tipp: Egy kis lassítás nem árt. Te is jobban érzed magad akkor, amikor valami sikerül elsőre, nem? Fogd vissza magad, hogy a vasárnapod kellemes hangulatban teljen.

Vízöntő

Idáig a hangodat sem lehetett hallani, ezen a hétvégén azonban mintha kicseréltek volna. Szinte szóhoz sem hagysz jutni senkit, mindenkire csak úgy zúdítod az ötleteidet és elképzeléseidet. Nem biztos, hogy tudnak majd követni - igaz, ez téged sosem zavart.

Hétvégi tipp: Mindig az arany középút a nyerő! Próbáld megtalálni azt, és maradj is rajta, ezt a szeretteid is értékelni fogják.


Halak

Lehet, hogy csak vasárnap derül ki számodra, már megint belenyúltál valamibe, amibe nem kellett volna. A dolgok nem mindig olyanok, amilyennek elképzeljük őket. Azt hitted, hogy végre hátradőlhetsz kényelmesen, de sajnos ez nem így van, főleg nem érzelmi téren. Ha valakivel rendezned kell emberi kapcsolatodat, most tedd meg!

Hétvégi tipp: Ne légy szomorú. Az akadályok azért vannak, hogy megoldjuk őket. Csak az első lépés lesz nehéz, utána már megy minden, mint a karikacsapás!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.